Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Διάρροια: Το γιατροσόφι που θα την σταματήσει

Το αίσθημα της διάρροιας είναι πράγματι πολύ άσχημο, ιδίως αν δεν είστε το σπίτι σας αλλά σε ένα άλλο δημόσιο χώρο όπως στο γραφείο, σε ένα θέατρο ή μια καφετέρια.
Ωστόσο τα πράγματα μπορεί να φτιάξουν πολύ άμεσα με την βοήθεια του καφέ. Οι γιαγιάδες έλεγαν να φάμε ένα κουταλάκι ωμό ελληνικό καφέ πάνω στον οποίο θα έχετε βάλει δυο σταγόνες χυμό λεμονιού.
Τα αλκαλοειδή συστατικά του καφέ, σε συνδυασμό με τις αντιδιαρροικές ιδιότητές του λεμονιού θα σας βοηθήσουν στο πι και φι.


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.