Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Δήμαρχος στη Λιθουανία πατάει τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με τεθωρακισμένο

 Στη Λιθουανία έχουν πιο πρακτικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το παράνομο παρκάρισμα! Ο ίδιος ο Δήμαρχος αφού το πήρε προσωπικά, εκπαιδεύτηκε από το στρατό στην οδήγηση BTR και πήρε τους δρόμους! Γιατί; Για να περνάει με αυτό πάνω από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Και αφού το κάνει, ενημερώνει με χαμόγελο τον δύστυχο ιδιοκτήτη λέγοντάς του “σας πατήσαμε το αμάξι γιατί ήταν παράνομα παρκαρισμένο”. Αυτές είναι δραστικές μέθοδοι. Φαντάζεσαι αυτό να γινόταν στην Ελλάδα;
[Πηγή: YouTube]
 Δήμαρχος στη Λιθουανία πατάει τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με τεθωρακισμένο - AutoBlog.gr
  http://www.autoblog.gr/2011/08/04/mayor-crushes-misparked-luxury-car-with-troop-carrier/

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.