Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Νέο φάρμακο «χτυπά» την παχυσαρκία


Η ουσία SRT-1720, που αποτελεί τη βάση του φαρμάκου, χρησιμοποιήθηκε από Αμερικάνους επιστήμονες σε παχύσαρκα ποντίκια. Όπως ανακοίνωσαν, η ουσία αυτή παρέτεινε τη ζωή των ποντικιών προστατεύοντας τα από ασθένειες που σχετίζονται με τη παχυσαρκία! Μάλιστα τα συγκεκριμένα ποντίκια έζησαν κατά 44% περισσότερο απ’ ότι άλλα παχύσαρκα ποντίκια που δεν λάμβαναν την ειδική ουσία!

Το SRT-1720, μιμείται τη δράση ενός βασικού συστατικού του κόκκινου κρασιού, της ρεσβερατρόλης η οποία έχει ήδη αποδειχθεί ότι αποτελεί όπλο εναντίον του καρκίνου και της καρδιοπάθειας. Εντυπωσιακό είναι, ότι τα οφέλη στην ανθρώπινη υγεία από το φάρμακο αυτό, ισοδυναμούν με αυτά που θα παρείχε η κατανάλωση 8.000 μπουκαλιών κρασιού!


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.