Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο PASHA PETKUNS ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ TOY ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΟΥ RED BULL ART OF MOTION!

Petkuns - Gustafsson - Paul Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ανάμεσα σε 21 κορυφαίους traceurs στη Σαντορίνη, στην πιο φυσική "πίστα" parkour στον κόσμο, ο Pasha Petkuns γιόρτασε με τον ιδανικότερο τρόπο τα 20ά του γενέθλια πανηγυρίζοντας στο βάθρο των νικητών.

null
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Pasha σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Red Bull Art of Motion αποδεικνύοντας ότι το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί είναι το γούρι του. Άλματα, tricks και 2.500 θεατές, συνέθεσαν το συγκλονιστικό σκηνικό που εξελίχθηκε σήμερα, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, με φόντο το περίφημο ηφαίστειο και τη μαγευτική καλντέρα. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Marcus Gustafsson, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Γερμανός Jason Paul.
null
"Δεν το περίμενα. Τραυματίστηκα ελαφρά στον πρώτο γύρο και πίστευα ότι δε θα τα καταφέρω στον τελικό" είπε ενθουσιασμένος ο Λετονός 'Pasha' ανήμερα των 20ών του γενεθλίων. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ρώσος Alexander Zyulev πραγματοποιώντας το καλύτερο trick του αγώνα για το οποίο και βραβεύτηκε. Από τις τρεις γυναικείες συμμετοχές ξεχώρισε η Luci Romberg κερδίζοντας το βραβείο Best Female. «Το parkour είναι ένας τρόπος να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου διώχνοντας μακριά τις ανασφάλειες αποκτώντας ελευθερία έκφρασης» δήλωσε η Αμερικανίδα κασκαντέρ.
null
Εκτός από τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες που συνωστίστηκαν στα γραφικά σοκάκια για να παρακολουθήσουν την απίστευτη εμπειρία, χιλιάδες ακόμα παρακολούθησαν μέσω live streaming στο www.redbull.tv με αποτέλεσμα μαγευτικές εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
null
Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Έλληνα συμμετέχοντα, Στέργιου Ντουμάνη ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που διαγωνίστηκε με τόσο υψηλού επιπέδου αθλητές.
Με μια υπόσχεση για έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό αγώνα το 2013, το Red Bull Art of Motion κλείνει πανηγυρικά την αυλαία του καλοκαιριού.

Petkuns - Gustafsson - Paul

http://www.redbull.com.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Θεαματικές φωτογραφίες Parkour στη Καλντέρα της Σαντορίνης. Δείτε και τα βίντεο..... 2011 κλικ εδώ


 

 

 

 

Σαντορίνη. Ο παράδεισος του Parkour 2011 κλικ εδώ

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.