Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κυπριακές παραδοσιακές σεφταλιές!

Κυπριακές παραδοσιακές σεφταλιέςΡολάκια με κιμά.
Τι χρειαζόμαστε:
  • 1/2 κιλο κιμά χοιρινό
  • 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κανέλα (προεραιτικά)
  • 1 πακέτο πάννα (μπολια)

Πως το κάνουμε:

  1. Πλένουμε καλά την πάννα και την ανοίγουμε λίγη λίγη.
  2. Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά μαζί.
  3. Πλάθουμε μακρόστενα ρολάκια με τη ζύμη και τα τοποθετούμε ένα ένα στην πάννα (μπολια).
  4. Τα τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο που τυλίγουμε τα κουπέπια (ντολμαδάκια).
  5. Ψήνονται πάντα στη σχάρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η πάνα είναι ο ασπρος λιπώδες ιστός του γουρουνιού θα τον βρείτε συνήθως κατεψυγμένο. Στην Ελλάδα το ξέρουμε σαν "μπόλια".
 http://www.sintagespareas.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.