Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Εορτασμός Παναγίας Λαγκαδιού στο Κοντοχώρι Φηρών Σαντορίνης 8.9.2012

Σήμερα σ΄ όλα τα πέρατα της οικουμένης εορτάζουμε τη Γέννηση της Παναγίας, έτσι και στη Σαντορίνη ο εορτασμός αυτός είναι διάσπαρτος σε διάφορες περιοχές του τόπου, όπως:
Την Παναγιά του Λαγκαδιού στο Κοντοχώρι Φηρών.
Την Παναγιά τη Χοχλιδοτή που βρίσκεται στην περιοχή Μπαξέδες της Οίας και πιο από τον Άγιο Κωνσταντίνο.
Την Παναγιά την Καλαμιώτισσα που βρίσκεται στη περιοχή Φάρος του Ακρωτηρίου.
Την Παναγιά την Κατεφιανή στα πρανή του βουνού της Περίσας.
Στην Επισκοπή Γωνιά (Παλιό χωριό), αλλά και σε πολλά άλλα σημεία της Σαντορίνης.
Επίσης μεγάλος εορτασμός γίνεται και στην Ανάφη, όπου βρίσκεται
το ξακουστό μοναστήρι της Παναγίας της Καλαμιώτισσας.
Οι εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια από το αρχείο της ιστοσελίδας μας είναι από την Παναγιά του Λαγκαδιού η οποία κτίστηκε το 1759 και ονομάζεται έτσι ένεκα της θέσης που βρίσκεται.
Μετά τον εσπερινό της Γέννησης της Παναγίας μοιράσθηκε πανήγυρη από σουπιές με κοφτό μακαρονάκι και άφθονο ντόπιο κρασί.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.