Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ομαδική Ποδηλατοδρομία από τον Βράχο της Περίσσας, στην Βλυχάδα της Σαντορίνης

Ο Αθλητικός ποδηλατικός όμιλος Σαντορίνης (Α.Π.Ο.Σ), καλεί όλα τα μέλη του και τους ποδηλάτες της Σαντορίνης την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16,30μμ στονΒράχο της Περίσσας, για μια ακόμη ποδηλατοβόλτα έως την Βλυχάδα.
Μετά από την επιτυχημένη προηγούμενη συγκέντρωσή μας στο Καμάρι, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι που μας ρωτούσαν για μια ακόμη Ποδηλατοβόλτα.
Επειδή η  διαδρομή είναι αρκετά εύκολη θα μπορούν να συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι ,πάντα με την απαραίτητη συνοδεία των γονέων τους.
Μην ξεχνάμε το κράνος και το παγούρι με το νερό μας.
Η διαδρομή υπάρχει στην ιστοσελίδα μας με τον αριθμό 9.
Η συγκεκριμένη διαδρομή παρουσιάζει και αρχαιολογικό ενδιαφέρον μια και περνά δίπλα από την αρχαία Ελευσίνα της Σαντορίνης τόπος ενταφιασμού των αρχαίων. Θα ήταν ότι καλύτερο για την ανάδειξη της περιοχής η δημιουργία ποδηλατικής ξενάγησης δίπλα από τον βράχο του Εξωμήτη.
 
 Ο Α.Π.Ο.Σ ελπίζει κάποια μέρα να γίνει ένας ποδηλατόδρομος στην συγκεκριμένη διαδρομή, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους ποδηλάτες ξένους και ντόπιους.
Οι ποδηλατόδρομοι έχουν ως στόχο να εγγυηθούν ότι ασφαλείς κατάλληλες και καλοσχεδιασμένες ανέσεις προσφέρονται στους ποδηλατιστές. Η ολοκλήρωση αυτών των ποδηλατοδρόμων  επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν ποδήλατο για προσωπικά ταξιδάκια μικρών αποστάσεων, για εργασία και για κοινωνικά ταξιδάκια αναψυχής στην φύση η την ανάδειξη αρχαιολογικών τόπων.
Νταβαρίνος Κωνσταντίνος.  
 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.