Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος του εθνικού χρέους. Δείτε το βίντεο!

Μὲ συγκρατημένη αἰσιοδοξία παρακολουθοῦμε τὸ μὀλις 15:02´´ βίντεο, ἀπὸ μία σοβαρὴ παρουσία ποὺ ἐμφανίστηκε ἔξαφνα καὶ δὲν χαίρει καμμίας δημοσιότητος παρότι τὰ θέματα ποὺ πραγματεύεται εἶναι ἐκρηκτικά.
Χρησιμοποιῶ τὴν ἐκφραση τῆς πηγῆς:

«Ὅ,τι μᾶς κρύβουν τὰ «ἐγκυρα» μέσα ἐνημερώσεως, μᾶς τὰ λέει ὁ Κύριος Λαμπράκης» κλικ εδώ για περισσότερα.
Τονίζεται ὅτι πρόκειται γιὰ ἐξαγορὰ καὶ ὄχι ἀποπληρωμή.
Τὸ βίντεο εἶναι ἀναδημοσίευση :
Published on Aug 29, 2012 ἀπὸ Υπερείδης Γλαύκιππος
Εύχαριστῶ!

Εἶναι ἀνεκτίμητη προσφορὰ γιὰ τοὺς Ἑλληνες καὶ τὴν δεινὴ κατάσταση τῆς χώρας στὸ καθεστὼς κατοχῆς ποὺ ἔχουμε περιέλθει. 

Δείτε το βίντεο! 
 
http://trelogiannis.blogspot.gr


 Ομογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική ΔημοκρατίαςΟμογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική Δημοκρατίας. Δείτε και το βίντεο! Κλικ εδώ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.