Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

1ος Ποδηλατικός Γύρος Αεροδρομίου Σαντορίνης

Ανακοίνωση - Πρόσκληση από την ιστοσελίδα: cyclingsantorini.gr
Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι , οι φίλοι του ποδηλάτου της Σαντορίνης σας περιμένουν την Κυριακή  9 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 μμ στο γήπεδο Καμαρίου για τον 
 1ο Ποδηλατικό γύρο του Αεροδρομίου Σαντορίνης.
Οι μικροί φίλοι μας συνοδευόμενοι  απαραίτητα από τους γονείς τους ,θα ποδηλατήσουν
έως τον Μονόλιθο και θα επιστέψουν πίσω στο Γήπεδο. Οι μεγάλοι φίλοι μας θα ποδηλατήσουν τον γύρο από το Αεροδρόμιο, σύμφωνα με το χάρτη που δημοσιεύουμε στο side μας.
Να μην ξεχνάμε το κράνος και το παγούρι με το νερό!
Επειδή ποδηλατώντας στο νησί μας, η Σαντορίνη γίνεται Καλλίστη!


 Πηγή: cyclingsantorini.gr 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.