Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα κουβερτούρα, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 700W για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Έπειτα αφαιρούμε το μπολ από το φούρνο μικροκυμάτων, το ξεσκεπάζουμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την καστανή και τη κρυσταλλική ζάχαρη, ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα χειρός και ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά περιμένοντας να απορροφηθεί το ένα πριν ρίξουμε το άλλο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια ,τη σόδα, το αλάτι, το κακάο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί τελείως το μείγμα. Προσθέτουμε τα δάκρυα σοκολάτας, ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε το μπολ για 30 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το μείγμα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα. Απλώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά του φούρνου και κάνουμε μπαλάκια που η ποσότητα τους αντιστοιχεί σε μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού. Αφήνουμε κενό ανάμεσα στα μπισκότα και ψήνουμε για 12-14 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος θα φαίνονται άψητα, μην φοβάστε όμως. Όταν τα βγάλετε από το φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν για 5 λεπτά και μετά μπορείτε να τα σερβίρετε.
https://www.stronoumetrapezi.gr