Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Εκδήλωση τιμής στον Νομικό & Δημοσιογράφο κ. Εμμανουήλ Λιγνό!!!

Από την Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση αναφορικά με την εκδήλωση και τιμή στον πολυαγαπημένο μας και ακούραστο  Νομικό & Δημοσιογράφο κ. Εμμανουήλ Λιγνό, με αφορμή την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εβδομήντα πέντε χρόνων από τη γέννησή του και πενήντα πέντε χρόνων κοινωνικής του δράσης.

    Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών, την οποία υπηρέτησε επί τριάντα χρόνια (δέκα ως ταμίας και είκοσι ως γραμματέας) και η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου, της οποίας υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος, με τη σύμπραξη και άλλων φορέων, οργανώνουν   
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ στον Εμμανουήλ Λιγνό, Νομικό – Δημοσιογράφο στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00 μμ.
κατά την οποία θα παρουσιασθεί το έργο των φορέων, που έχει υπηρετήσει ο τιμώμενος
Καθ. Εμμανουήλ Μαρμαράς                          Στέφανος Λέπουρας
Πρόεδρος Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών       Πρόεδρος Ένωσης Κυκλαδικών Τύπου
--------------------------------------------------
Στην εκδήλωση θα προβληθούν Ηχοράματα, με θέματα από την Σαντορίνη, του καλλιτέχνη φωτογράφου Δημήτρη Ταλιάνη
        Θα προσφερθούν σαντορινιά γλυκίσματα και ποτά
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ στον Εμμανουήλ Λιγνό, Νομικό – Δημοσιογράφο στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00 μμ.


Κλικ εδώ. Το Παιχνίδι, από την Αρχαιότητα έως σήμερα, συλλογή του Λαογραφικού Μουσείου Εμμανουήλ Λιγνού! 


Αφιέρωμα στο Μανώλη Λιγνό 

 

 

Κλικ εδώ. Αφιέρωμα στο Μανώλη Λιγνό 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.