Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Μετατραυματική αρθρίτιδα : Θεραπεία , συμπτώματα και τις αιτίες

Διάφοροι κοινοί τραυματισμοί, ειδικά σε ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής ή συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.
Σε πολλές περιπτώσεις, η ζημία μπορεί να μην ισχυρή, ακόμη και να προκαλέσουν φλεγμονή. Και να αναπτύξουν μετα-τραυματική αρθρίτιδα.
Εμφανίζεται στην καταστροφή της ακεραιότητας των κοινών κάψουλα, χόνδρο, τους συνδέσμους, τους μύες ή τους τένοντες.

Αυτό οφείλεται κυρίως σε συχνές μικρές βλάβες που δεν μπορούν καν να παρατηρήσει από τον άνθρωπο.
Αλλά η καταστροφή σταδιακά εξελίσσεται και η κοινή γίνεται φλεγμονή.
Τραυματική αρθρίτιδα, σε αντίθεση με τη συνήθη, συχνά αναπτύσσεται σε νεαρά δραστήρια άτομα. Πιο ευαίσθητα στα γόνατα τραυματισμό, τους αγκώνες και τους αστραγάλους.
Οι αρθρώσεις των ώμων που επηρεάζονται από αυτό το είδος της νόσου λιγότερο συχνά.

Αιτίες του μετα-τραυματικού ανθρώπους αρθρίτιδα

που υπόκεινται σε αυτή την ασθένεια, ανεξάρτητα από την ηλικία.Φλεγμονή στην άρθρωση μπορεί να αναπτυχθεί μετά από διάφορους τραυματισμούς:
  • με εξάρθρωση, αν υπάρχει βλάβη στην κοινή κάψουλα ή συνδέσμους?τραυματισμούς
  • ποικίλης έντασης προκάλεσε ρωγμές στο χόνδρο και μικρές αιμορραγίες?
  • με επαναλαμβανόμενες δονήσεις μπορεί να τα κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία, και επίσης αναπτύσσει μετατραυματική αρθρίτιδα.

Πώς νόσο

όταν η άρθρωση υποβάλλεται σε συχνές μικροτραυματισμούς - χτυπήματα, διαστρέμματα ή δονήσεις - σταδιακά καταστρέφεται διάφορους ιστούς μέσα και γύρω.Είναι η αιμορραγία, προκαλώντας φλεγμονή.Η διαδικασία της βλάβης των αρθρώσεων αναπτύσσεται σταδιακά, και συχνά ο ασθενής δεν δίνουν προσοχή στα συμπτώματα.Όταν τραυματική αρθρίτιδα παρατηρούνται τέτοια σημεία:
  • αυξάνοντας τον πόνο και πόνος στην πληγείσα από κοινού?
  • crunching κατά την οδήγηση?
  • περιορισμένη κινητικότητα?
  • οίδημα και ερυθρότητα.
Σε σοβαρό τραύμα, αυτά τα συμπτώματα είναι πιο έντονα.Αν είχαν δίκιο, μιλάμε για την ανάπτυξη οξείας μετατραυματική αρθρίτιδα.Μπορεί επίσης να προκαλέσει πυρετό, λευκοκυττάρωση και μέθη μιας ανάπτυξης οργανισμού.


αν ο πόνος αυξάνεται μετά από τραυματισμό, είναι απαραίτητο να απευθυνθεί σε γιατρό

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για τη θεραπεία της ασθένειας αυτής

Πολύ συχνά τον ασθενή για πολύ καιρό δεν συνειδητοποιούν καν ότι είχε μετα-τραυματική αρθρίτιδα.Και πάμε στο γιατρό, όταν ο πόνος εντείνεται και η κίνηση της άρθρωσης γίνεται δύσκολη.Στη χρόνια ασθένεια η θεραπεία των πολύπλοκων και καιρό.Εκφυλιστικές αλλαγές σε κοινές ιστούς μπορεί να καταστεί μη αναστρέψιμη.Σε αυτή την περίπτωση, να βοηθήσει στην αποκατάσταση της λειτουργίας είναι δυνατή μόνο με τη βοήθεια της αντικατάστασης άρθρωσης - μια σύνθετη λειτουργία.
Για να αποφευχθούν επιπλοκές, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε ένα γιατρό και να δοκιμαστεί μετά από κάθε τραύμα στο κοινό.Με τη βοήθεια των ακτίνων Χ, υπερηχογράφημα, την αξονική ή μαγνητική τομογραφία ειδικός θα καθορίσει τι πρέπει να εμφανιστεί εσωτερική ζημιά.Με τον καιρό άρχισαν οι επιπλοκές της θεραπείας μπορεί να αποφευχθεί, και να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία της άρθρωσης.
Όταν οξεία πορεία της νόσου, ιατρική βοήθεια απαιτείται αμέσως.Αν ο τραυματισμός εμφανίστηκε έντονο πόνο, πρήξιμο αρθρώσεις και το δέρμα ξεπλένεται, ο ασθενής πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα νοσοκομείο για εξετάσεις και θεραπείες.

επιπλοκές της μετα-τραυματική αρθρίτιδα

Αν αγνοούνται τα σημάδια της ταλαιπωρίας στο κοινό, η φλεγμονή εξαπλώνεται στους περιβάλλοντες ιστούς.Μπορούν να αναπτύξουν περιαρθρίτιδα - φλεγμονή των περιαρθρικών ιστών.
προοδευτική καταστροφή των αρθρώσεων οδηγεί σε παραμορφωτικά αρθροπάθειας.Η παραμόρφωση της άρθρωσης προκαλεί υμενίτιδα και αρθρικού υγρού από την είσοδο των βακτηρίων - θυλακίτιδα.Αν αγνοήσετε τη θεραπεία που αναπτύχθηκε δυσκαμψία των αρθρώσεων, από το οποίο στη συνέχεια πολύ δύσκολο να ξεφορτωθεί.
Η πιο σοβαρή επιπλοκή είναι η ανάπτυξη της μόλυνσης πυώδη και σήψη.


Χωρίς έγκαιρη θεραπεία του μετα-τραυματικού αρθρίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή των αρθρώσεων

φάρμακα για θεραπεία ασθενειών

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στην μετα-τραυματική αρθρίτιδα, θα πρέπει να επιλέγονται από τον θεράποντα ιατρό μετά τη δοκιμή.Μετά από όλα, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε αν υπάρχει αιμορραγία, η οποία ιστός έχει υποστεί ζημιά, όπως σοβαρή φλεγμονή.Ο μόνος τρόπος για να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική θεραπεία.Τις περισσότερες φορές αυτή η ασθένεια έχει συνταγογραφηθεί τέτοια φάρμακα:
  1. Αναλγητικά για εσωτερική χρήση.Πρέπει να αφαιρέσετε άλγη και πόνοι, ειδικά στην οξεία περίοδο, αμέσως μετά τον τραυματισμό.Τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη εφαρμοστεί - «ναπροξένη", "ινδομεθακίνη", "δικλοφενάκη» και άλλοι, "Ασπιρίνη" ή αναλγητικά.Με μια πολύ ισχυρή γιατρός του πόνου μπορεί να συνταγογραφήσει κορτικοστεροειδή, "Kenalog", "πρεδνιζολόνη", "Diprospan" και άλλα.
  2. Εξωτερικές αντιφλεγμονώδες φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και να ζεσταθεί πριν από την κοινή άσκηση αγωγής.Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα παρασκευάσματα με βάση φυτά.Λοιπόν, αν θα αποτελείται από γλυκοζαμίνη και κολλαγόνου.Στην περίπτωση αυτή, θα συμβάλει στην αποκατάσταση της άρθρωσης.Αποτελεσματική αλοιφή όπως "Voltaren", "Κολλαγόνο Ultra".
  3. σημαντικό για τη χρήση των φαρμάκων για την αποκατάσταση του χόνδρου.Μπορεί να είναι συμπλέγματα βιταμινών, για παράδειγμα, "Osteomed" ή Osteo-Wit "συμπληρώματα διατροφής" Digidrokvertsitin Συν »ή φυτικά εκχυλίσματα, όπως ρίζα πικραλίδα.Επίσης αποτελεσματική hondroprotektory "Artra" "χονδροϊτίνη" "Teraflex" και άλλα.
Θεραπευτική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελευθερίας αρμούς

Βοηθητική θεραπείες

Εκτός από τα ναρκωτικά και άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην μετατραυματική αρθρίτιδα.Είναι πολύ σημαντικό για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας της άρθρωσης.
  • Θεραπευτική άσκηση - το κύριο μέσο για να επιστρέψει την ελεύθερη κυκλοφορία.Μετά από σοβαρό τραυματισμό, αν δεν υπήρχε κάταγμα, οι ασκήσεις έχουν ανατεθεί μια εβδομάδα.Στη χρόνια πορεία της νόσου από ποτέ ξεκίνησαν μαθήματα, η κοινή έχει αναπτυχθεί γρηγορότερα.Διαφορετικά μπορεί να συμβεί υπερανάπτυξη του ιστού των οστών.
  • πολύ να σταματήσει αποτελεσματικά την καταστροφή και τη μείωση της φλεγμονής φυσιοθεραπεία και τις τεχνικές μασάζ.Εμφάνιση λουτρά inductothermy, UHF, παραφίνη.
  • με προχωρημένη μορφή της νόσου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει με τη βοήθεια της συντηρητικής θεραπείας.Στην περίπτωση αυτή, βοηθά μόνο χειρουργική - αρθροπλαστική.

διατροφή για την αρθρίτιδα

να αποκαταστήσει τη λειτουργία των αρθρώσεων είναι πολύ σημαντικό να δοθεί προσοχή στη διατροφή.Η διατροφή πρέπει να είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και D, ασβέστιο.Χρήσιμες θαλασσινά, σπόροι λιναριού.Μην ασχοληθείτε με τρόφιμα πλούσια σε πουρίνες, οι ζωικές πρωτεΐνες και αλάτι.Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της ουρικής αρθρίτιδας - τις συχνές συνέπειες της τραυματικής αρθρίτιδας.
Μετατραυματικού αρθρίτιδα - είναι μια σοβαρή ασθένεια.Αλλά με την έγκαιρη θεραπεία στο γιατρό και την εφαρμογή όλων των διατάξεων του μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία των αρθρώσεων εντελώς.
 http://simphealth.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.