Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Πίνεται κάθε πρωί εξαλείφει το κοιλιακό λίπος σαν τρελό

Δυστυχώς, μία από τις πιο δύσκολες περιοχές εξάλειψης του λίπους είναι και η περιοχή της κοιλιάς. Και το πλέον ανθυγιεινό λίπος βρίσκεται κυρίως στη ζώνη αυτή.  
Το λίπος της κοιλιάς επηρεάζει μεν τη φυσική εμφάνιση των ανθρώπων, αλλά το πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο από ένα πρόβλημα αισθητικής φύσεως, καθώς η υπερβολική συσσώρευση του λίπους, κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να
προκαλέσει πολλές ασθένειες.
Ευτυχώς, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε φυσικές λύσεις!
Έτσι λοιπόν, πρόκειται να σας παρουσιάσουμε μία απλή συνταγή που περιέχει δαμάσκηνα και που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το λίπος της κοιλιάς, ενώ ταυτόχρονα θα θρέψει και τον οργανισμό σας!
Πώς να το ετοιμάσετε;
Συστατικά:
100 γραμμάρια δαμάσκηνα (αποξηραμένα)
1 λίτρο καθαρού νερού
Παρασκευή:
Βάλτε τα δαμάσκηνα και το νερό σε ένα ερμητικά κλειστό μπουκάλι. Αφήστε το να σταθεί στο ψυγείο για μία ολόκληρη εβδομάδα. Στη συνέχεια, στραγγίστε το και το μαγικό σας “φίλτρο» είναι έτοιμο!
Χρήση:
Πίνετε ένα ποτήρι αυτή τη σπιτική θεραπεία κάθε πρωί με άδειο στομάχι, ώστε να μπορείτε να λάβετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.
Μερικά από τα οφέλη που, εκτός των άλλων, σας προσφέρουν τα δαμάσκηνα είναι:
Καθαρτικό: Διαθέτει μια μεγάλη ποσότητα ινών, το οποίο σας βοηθούν στη διαδικασία της πέψης.
Αντιοξειδωτικό: Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό σας.
Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου: Τα Δαμάσκηνα και τα αντιοξειδωτικά τους δρουν προληπτικά και μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο να αποκτήσετε αυτή την ασθένεια.
Καταπολεμά τον διαβήτη: Βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.
Η χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, τα χαμηλά λιπαρά και τα ισοροπημένα σάκχαρα των ξερών δαμάσκηνων τα καθιστούν ιδανικό σνακ για όσους προσέχουν το βάρος τους, καθώς και για τους ευαίσθητους στην ινσουλίνη διαβητικούς.
Μην Χάσετε: Το ετοιμάζετε σε 5 λεπτά, το πίνετε για 5 ημέρες και χάνετε 5 κιλά!
Χρησιμοποιήστε αυτό το θαυματουργό φάρμακο και αυτό θα σας βοηθήσει πραγματικά να αφαιρέσετε το κοιλιακό λίπος με φυσικό τρόπο και πολύ αποτελεσματικά!
πηγη fumara.gr
 https://expresstime.gr

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.   
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. 
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας.
Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.