Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση εορτασμού Αγίας Θεοδοσίας στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης

Από τον Πολιτιστικό - Αθλητικό Σύλλογο του Ακρωτηριού της Σαντορίνης υπάρχει σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρεται στο φετινό πανηγύρι της Αγίας Θεοδοσίας.
Την παραμονή του εορτασμού Κυριακή 28 Μαΐου 2017 θα έχουμε τον Αρχιερατικό Εσπερινό της Αγίας στις 7:00 το απόγευμα στον Ιερό Ενοριακό της Αγίας Θεοδοσίας, ο οποίος βρίσκεται πριν την είσοδο του καστελλιού του Ακρωτηριού και είναι πολιούχος της περιοχής, αλλά και προστάτιδα των καστελλιών.
Μετέπειτα στις 8:30 ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου από τους παραδοσιακούς μας οργανοπαίκτες  Κυριάκο Πρέκα & Νικόλαο Μπάϊκα.
Την επομένη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 θα ακολουθήσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.


 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίας Θεοδοσίας στο Ακρωτήρι Σαντορίνης χοροστατούντος μετά του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και Μητροπολίτου Θήρας 29.5.2016 

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ανακοίνωση Συλλόγου Ακρωτηριανών Σαντορίνης για τον εορτασμό της Αγίας Θεοδοσίας

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.