Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Απαλλαγείτε από τις σκασμένες Φτέρνες και αποκτήστε Πόδια απαλά σαν του Μωρού με ΑΥΤΗ τη Μυστική Θεραπεία!

Οι σκασμένες φτέρνες δεν αποτελούν σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά προκαλούν πόνο, είναι επίμονες και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής. Ωστόσο, υπάρχει μια απλή λύση γι’αυτό το πρόβλημα με δύο απλά υλικά και λίγο χρόνο. Τα πόδια σας θα δείχνουν πολύ ανανεωμένα μετά από αυτή την θεραπεία. 
Βήμα 1: Θεραπεία με ζεστό νερό.
Υλικά:

-Χλιαρό νερό
-2 κουταλιές μαγειρική σόδα
-Ελαφρόπετρα
-2 κουταλιές αλάτι

Οδηγίες:
Ρίξτε το ζεστό νερό σε μια λεκάνη. Προσθέστε την μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Μουλιάστε τα πόδια σας στο μίγμα και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά. Τέλος, κάντε απολέπιση στα πόδια με την ελαφρόπετρα και σκουπίστε τα.
Βήμα 2: Τρίψιμο
Υλικά:
-2 κουταλιές λάδι
-Ζάχαρη

Οδηγίες:
Σε ένα μπολ ανακατέψτε 2 κουταλιές λάδι και 1 κουταλιά ζάχαρη. Κάντε μασάζ στα πόδια με αυτή την κρέμα για 5 λεπτά. Ξεπλύντε κανονικά.
Βήμα 3: Ενυδάτωση
Υλικά:
-1 κερί
-Λάδι

Οδηγίες:
Προσθέστε 2 κουταλιές λάδι και ένα κομμάτι κερί σε ένα μπολ. Βάλτε το μπολ μέσα σε ζεστό νερό μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει και απλώστε το στα πόδια σας. Φορέστε χοντρές κάλτσες πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ.
 https://www.destora.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.