Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Αρνίσιο καρέ με γλάσο μελιού-μέντας

Σε ένα πυρέξ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μέλι, τη μέντα, το ξύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αρνί και αλείφουμε με το μείγμα όλες τις πλευρές του καρέ. 
Καλύπτουμε το πυρέξ  με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά ή ολόκληρη τη νύχτα.
Αφαιρούμε το αρνί από το πυρέξ και κρατάμε τη μαρινάδα.
 Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου σε υψηλή θερμοκρασία  και  ψήνουμε το αρνί σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά. 
Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για  5 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη μαρινάδα, που έχουμε κρατήσει, σε μέτρια φωτιά και βράζουμε. 
Σιγομαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μειωθούν τα υγρά στο μισό.
Χωρίζουμε τα κομμάτια κρέατος και σερβίρουμε με τη συνοδεία μαρινάδας.
πηγή: www.dimitrisskarmoutsos.gr
 http://www.seasalt.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.