Καλύπτουμε το πυρέξ με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά ή ολόκληρη τη νύχτα.
Αφαιρούμε το αρνί από το πυρέξ και κρατάμε τη μαρινάδα.
Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου σε υψηλή θερμοκρασία και ψήνουμε το αρνί σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά.
Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για 5 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη μαρινάδα, που έχουμε κρατήσει, σε μέτρια φωτιά και βράζουμε.
Σιγομαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μειωθούν τα υγρά στο μισό.
Χωρίζουμε τα κομμάτια κρέατος και σερβίρουμε με τη συνοδεία μαρινάδας.
πηγή: www.dimitrisskarmoutsos.gr
http://www.seasalt.gr