Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ίδρυμα Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού (Τελεφερίκ Σαντορίνης) βραβεύει τους επιτυχόντες μαθητές...!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (Τελεφερίκ) με ανακοίνωσή του συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Σαντορίνης που εισήχθηκαν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Τιμώντας την προσπάθεια και την απόδοσή τους, τους καλεί να καταθέσουν στα γραφεία του Ιδρύματος το πιστοποιητικό εγγραφής τους, για την απονομή του καθιερωμένου από το Διοικητικό Συμβούλιο Βραβείου.  
Η απονομή χρηματικών σπουδαστικών βραβείων» αναφέρει η ανακοίνωση «έχει
συμβολικό χαρακτήρα και υπογραμμίζει την προσπάθεια του Ιδρύματος για ποιοτική άνοδο της ζωής του τόπου μας.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.