Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η παγκόσμια επιτυχία που ηχογραφήθηκε στη Σαντορίνη!

To παγκοσμίου φήμης αμερικανικό συγκρότημα One Republic, ηχογράφησε μεγάλο μέρος του πρόσφατου άλμπουμτου “Native”, στα Black Rock Studios στη Σαντορίνη. 
Για πρώτη φορά ηχογραφήθηκε στην Ελλάδα δίσκος από ξένοσυγκρότημα με τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. 
Το τραγούδι Counting Stars κατέκτησε τα charts του πλανήτη μεπερισσότερες απο 8 εκατομμύρια πωλήσεις και πάνω από 450 εκατομμύρια views στο Youtube!

Eφτασε no1 στην Αμερική στα Billboard Charts, no1 στα Βρεττανικά Charts και έγινε 4 φορές πλατινένιοστις Ηνωμένες Πολιτείες, 5 φορές πλατινένιο στον Καναδά, 5 φορές πλατινένιο στην Αυστραλία κ.α.
Ως επιβράβευση για αυτή την συνεργασία το συγκρότημα και η δισκογραφική εταιρεία Interscope Records, απένειμαν πρόσφατα στο studio τον πολυπλατινένιο δίσκο του single Counting Stars Παρακάτω το teaser πουσκηνοθέτησε ο Δημήτρης Συλβέστος
http://www.musicpaper.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.