Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Παντρεύτηκε τη Δευτέρα, σκοτώθηκε την Τετάρτη

Ο άτυχος Βρετανός τουρίστας που έχασε χθες τη ζωή του σε δυστύχημα με τζετ σκι στη Σαντορίνη, βρισκόταν στο νησί για το μήνα του μέλιτος... 
Δύο μόλις μέρες μετά τον γάμο του έχασε τη ζωή του ο 39χρονος Βρετανός τουρίστας, Jeremy Hope, που παντρεύτηκε στη Θήρα τη Δευτέρα και απολάμβανε τον μήνα του μέλιτος στο νησί.... 
Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο νεόνυμφο, που το απόγευμα της Τετάρτης συγκρούστηκε με το τζετ σκι που οδηγούσε με άλλο τζετ σκι που οδηγούσε ένας πολύ καλός του φίλος.
 Ο Jeremy Hope μετά τη σύγκρουση των τζετ, βγήκε στην παραλία όπου αρχικά θεώρησε ότι τα τραύματα από τη σύγκρουση ήταν επιπόλαια και συνέχισε να κάνει ηλιοθεραπεία μαζί με τη σύζυγό του Σάρα.
Στη συνέχεια ωστόσο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ ένας γιατρός διέγνωσε εσωτερική αιμορραγία και ξεκίνησε η προσπάθεια μεταφοράς του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Η αντίστροφη μέτρηση όμως είχε άρχισει για τον άτυχο 39χρονο...
Ο Jeremy ξεψύχησε κατά την αερομεταφορά του στο Ηράκλειο, βυθίζοντας στο πένθος τη γυναίκα της ζωής του και τους φίλους του, ενώ ο φίλος του συνελήφθη...

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.