Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Δεκτό το αίτημα της Ένωσης Πολυτέκνων για μειωμένα Δημοτικά Τέλη στα μέλη της

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Πολυτέκνων Θήρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας ενημερώνει τους Πολύτεκνους ότι θέτοντας το θέμα της μειωμένης εισφοράς  των τελών (καθαριότητας και φωτισμού) στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θήρας εξασφάλισε τη συναίνεση του Δημάρχου για την υλοποίηση της απόφασης 86/2011.
Έτσι οι Πολύτεκνοι θα πληρώνουν λιγότερα Δημοτικά Τέλη στο λογαριασμό της ΔΕΗ. 
Καλούμε όλους τους Πολύτεκνους να προσκομίσουν στο
Δήμο αντίγραφο του Ε1 στο οποίο να φαίνεται η οικία τους και αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ γι αυτήν.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.