Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μπριζόλες…όλο γλύκα!

Υλικά
-6 χοιρινές μπριζόλες
-1/2  κιλό ζάχαρη
-250 γρμ. αλάτι
-Πιπέρι, ρίγανη. θυμάρι,δεντρολίβανο(και ότι μπαχαρικό μας αρέσει)
-2 με 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-Λαδόκολλα
-1/2 ποτηράκι κόκκινο κρασί

-Ένα φλιτζανάκι λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες μας, τις χαράζουμε και από τις δύο μεριές ελαφριά με ένα μαχαίρι σε δύο τρία σημεία. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη, το αλάτι, τα μυρωδικά και  το σκόρδο. Σε ένα ταψί τοποθετούμε τις μπριζόλες, ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ πασπαλίζοντας τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές.

Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 2 ώρες. Το υλικό μας γίνεται σαν σιρόπι περνώντας η ώρα. Βγάζουμε τις μπριζόλες και τις πλένουμε μια μια κάτω από την βρύση. Παίρνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα και τοποθετούμε τις μπριζόλες την μία δίπλα στην άλλη. Ρίχνουμε το λάδι, το κρασί και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κομμάτι λαδόκολλα τις μπριζόλες, φτιάχνοντας ένα πακέτο καλά κλεισμένο.

Ψήνουμε για 1 ώρα, στην συνέχεια ανοίγουμε την λαδόκολλα και αφήνουμε ακόμη 1/2 ώρα τις μπριζόλες μας να πάρουν χρώμα.

Tip
Είναι οι πιο μαλακές και νόστιμες μπριζόλες που έχω δοκιμάσει στο φούρνο. Το αλάτι και η ζάχαρη μην σας  φοβίζει, ο συνδυασμός κάνει την διαφορά στην νοστιμιά της μπριζόλας. Συνοδεύονται από ροζέ κρασί αλλά και μια παγωμένη μπυρίτσα του πάει πολύ.
http://angelascook.eu

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.