Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Πόσα megapixels ανάλυση έχει το ανθρώπινο μάτι;

lif-mati-megapixelΠόσα megapixels ανάλυση έχει η κάμερα του κινητού σας; 
Ο αισθητήρας της φωτογραφικής σας μηχανής; 
Το κυνήγι της μέγιστης ανάλυσης καλά κρατεί τα τελευταία χρόνια, αλλά πόσα megapixels είναι το ανθρώπινο μάτι και πώς συγκρίνεται με τους αισθητήρες των καμερών;
Η απάντηση είναι αρκετά σύνθετη, αφού πρέπει να ληφθεί υπόψιν η ανατομία τού ανθρώπινου ματιού και η πολύπλοκη λειτουργία του, η οποία είναι σαφώς διαφορετική από τους
αισθητήρες των φωτογραφικών μηχανών.
Εάν στην ερώτηση πόσα megapixels είναι το ανθρώπινο μάτι η απάντηση ήταν 7 θα σας φαινόταν απίστευτη; 
Μήπως τα 576 megapixels είναι πιο πειστική απάντηση.   
Κι όμως το ανθρώπινο μάτι μας  έχει μέγιστη ανάλυση στα 576 megapixels!!!
 http://www.agriniopress.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.