Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Το σουσάμι φάρμακο για την καρδιά

63CD977E9AE20767ACEF4C8DFEDFC9EF.jpg
  Όταν τρώτε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ή ένα τραγανό παστέλι γνωρίζετε ότι κάνετε πολύ καλό στην καρδιά σας;
Σύμφωνα με νεότερα ερευνητικά δεδομένα, το σουσάμι που περιέχεται στα εν λόγω προϊόντα και όχι μόνο, είναι ευεργετικό για την καλή υγεία της καρδιάς μας.
Ιδιαιτέρως δε το λάδι του, γνωστό ως σησαμέλαιο.
Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι στο σουσάμι και στα προϊόντα
του περιέχεται μια ιδιαίτερη κατηγορία συστατικών, οι λιγνάνες, που βελτιώνουν την υγεία των αγγείων μας, ρίχνουν την πίεση και μειώνουν τη χοληστερίνη.
Βάλτε λοιπόν το σουσάμι στη διατροφή σας.
Ένα σουσαμένιο κουλούρι το πρωί ή ένα παστέλι, λίγο σουσάμι στη σαλάτα σας μπορεί να σάς βοηθήσει να έχετε μια πιο γερή καρδιά και πιο καθαρά αγγεία.
Πηγή: neadiatrofis.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.