Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ : Έρχετε θερμή εισβολή – Δείτε τι θερμοκρασίες θα έρθουν…

Θερμές αέριες μάζες από την βόρεια Αφρική θα εισβάλουν σε μεγάλο κομμάτι της… ανατολικής Ευρώπης, ως περίπου και τις 21 Μαρτίου, καθώς από εκεί και μετά αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Στην χώρα μας φαίνεται πως οι επόμενες ημέρες θα θυμίζουν πραγματικά Άνοιξη, μιας και η θερμοκρασία θα ξεπεράσει σε πάρα πολλές περιοχές και τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Μην ξεγελαστείτε όμως, μιας που πολύ ψυχρές αέριες μάζες, θα
καραδοκούν στην βορειοανατολική Ευρώπη και οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν μετά τις 20 Μαρτίου, να κατέβουν ως την χώρα μας.
Η μεγαλύτερη άνοδος θα παρατηρηθεί στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, ενώ μικρότερη θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας στην δυτική Ελλάδα.
Ο καιρός θα είναι πολύ καλός σε όλη την χώρα μας, χωρίς βροχές, αλλά επαναλαμβάνουμε, ως και τις 20 Μαρτίου. Από εκεί και μετά, πολλές είναι οι πιθανότητες για αλλαγή του καιρού, με βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας, τόσο για την ανατολική, βορειοανατολική Ευρώπη, όσο και για την χώρα μας…
paradrasi.gr
 http://www.syllogi.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.