Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Tριανταφυλλιές


Πως να φυτέψετε μια γυμνόριζη τριανταφυλιά Αφού βεβαιωθούμε άτι το χώμα είναι έτοιμο (είναι άνοιξη και δεν έχει πάγο )αφαιρούμε την Τριανταφυλλιά από το σακουλάκι και την τοποθετούμε σε ένα κουβά με νερό ώστε να μουσκεψουνε οι ρίζες .
Σκάβουμε ένα λάκκο 30-50 πόντους βάθος και 60 πόντους πλάτος, αφού έχουμε ελαφρύνει το χώμα και απλώνουμε κοπριά στα πλάγια του λάκκου .
Απλώστε ελαφριά τις ρίζες της Τριανταφυλλιάς επάνω στο χώμα και προσέξτε να μην πολυ-ακουμπάνε οι ρίζες στην κοπριά.
Συμπληρώστε χώμα στο λάκκο προσεκτικά και πατήστε ελαφριά το πρόσθετο χώμα, ώστε να μην υπάρχουν κενά ανάμεσα στις ρίζες(προσοχή το τμήμα του βλαστού που ξεκινάνε τα μπόλια να εξέχουν από το χώμα).
Γεμίστε καλά τον λάκκο με νερό σιγά σιγά και αφού κάτσει το νερό συμπληρώνουμε χώμα .

Συμβουλή
Ζεστά κλίματα: Όταν η βλαστική περίοδος αρχίσει σκάψτε ένα περιμετρικό αυλάκι γύρω από το λάκκο για να συγκρατείται το νερό στα ποτίσματα. Κρύα κλίματα: Προστατέψτε την τριανταφυλλιά από το κρύο ή τον ξερό αέρα καλύπτοντας τον κορμό του φυτού με χώμα σε σχήμα λόφου. Όταν περάσει η ψυχρή περίοδος μετατρέψτε τον λόφο σε αυλάκι.

http://spitikoipos.blogspot.com/search?updated-max=2010-03-30T02%3A30%3A00-07%3A00&max-results=7

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.