Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σκάρος - psari skaros

Ο σκάρος είναι ένα ψάρι που θα τον βρείτε στα παράλια της Κρήτης στο λιβυκό πέλαγος αλλά και στο Κάρπαθιο πέλαγος, τον Σκάρο τον συναντάμε από τα πολύ παλιά χρόνια αφού είναι ψάρι αρχαίο και το βλεπουμε σε τοιχογραφίες της Κνωσού όσο και σε διάφορα αρχαία κοσμήματα.

Το κρέας του είναι πολύ νόστιμο, με απαλή και γλυκιά γεύση.
Ο τρόπος μαγειρέματος του είναι ψητός στα κάρβουνα, μαγειρευτός με διάφορες σάλτσες, ακόμα και τηγανητός αν είναι μικρός .
Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκάρος γίνεται ψητός χωρίς να αφαιρεθούν λέπια και εντόσθια και το μόνο που πρέπει να αφαιρέσεις από το σκάρο είναι η χολή του, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει ψητός ο Σκάρος και με τα εντόσθια του τα οποία τρώγονται και είναι πεντανόστιμα είναι να είναι το ψάρι Σκάρος πολύ φρέσκο
Σε κάποια μεγάλα εστιατόρια γεύσεων, τα εντόσθια του Σκάρου γίνονται διάφορες σάλτσες που με αυτές περιχύνουν διάφορες σπεσιαλιτέ.

http://www.psaria.net/2010_07_01_archive.html#2124960480023563321

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.