Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πως κάνω γιαούρτι

Η γιαουρτιέρα

Όταν ένα κιλό γάλα μας δίνει ένα κιλό γιαούρτι και όταν όλη αυτήν την δουλειά την κάνει πρόθημα ο Lactobacillus Bulgaricus δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Γι'αυτό και εγώ πήρα


Ο θερμοστάτης είναι αγορασμένος από μαγαζί ηλεκτρονικών, (3 με 4 ευρώ) και υπάρχει σε δυο τύπους ο ένας είναι για θερμοκρασία 35 βαθμών Κελσίου και ο άλλος για 40.
Και επειδή στον Lactobacillus Bulgaricus του αρέσει να εργάζεται στους 35 βαθμούς δεν του χάλασα χατήρι.
Για να κάνεις γιαούρτι χρειάζεται να έχεις γάλα σε θερμοκρασία δωματίου. Σε κάθε λίτρο προσθέτεις δυο κουταλιές της σούπας από Lactobacillus Bulgaricus, το ανακατεύεις καλά, το βάζεις μέσα σε μπολάκια, τα μπολάκια τα βάζεις μέσα στο κουτί, το κουτί στην πρίζα και μετά από ένα 24ωρο ως δια μαγείας το γάλα έχει γίνει γιαούρτι.
Η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγο καιρό τόσο γιαούρτι το βαριέσαι και δεν έχεις που να βάλεις το κουτί μέχρι να σου ξαναέρθει η όρεξη.
Και εκεί που αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα...

Ρε μπας?

και οι γιαουρτιέρα μπορεί να γίνει εκκολαπτήριο για βασίλισσες?
Ένα θερμόμετρο μου έδειξε ότι κρατά την θερμοκρασία γύρο στους 33 με 34 βαθμούς.
Το πως σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω? είναι κάτι που θα το γράψω σε μια μελλοντική μου ανάρτηση.
Το αν δουλεύει?είναι κάτι που θα το ξέρω την Άνοιξη

http://bee-talk.blogspot.com/2010/12/blog-post_17.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.