Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μετατοπίστηκε η Γη απο τον σεισμό..

Ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν τόσο ισχυρός, που σύμφωνα με εκθέσεις που επικαλούνται το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας, μετατόπισε τον άξονα της Γής σχεδόν 10in (25cm).
  Όπως προστίθεται φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο για ένα μεγάλο σεισμό. Το γαλλικό Υπουργείο για τα υπερπόντια διαμερίσματα, ανέφερε ότι "η προειδοποίηση για τσουνάμι ήρθε στις 16:50 GMT σήμερα στα νησιά Ουόλις και Φουτούνα και τη Νέα Καληδονία, γαλλικά εδάφη στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου κανένα σημαντικό κύμα δεν διαπιστώθηκε".

Επίσης το υπουργείο θα κάνει το βράδυ μια ανακοίνωση για την Πολυνησία, όπου ανακοινώθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι για το αρχιπέλαγος των νησιών Μαρκέσας στις 14:30 GMT σήμερα, από τις τοπικές αρχές. 
Συγκεκριμένα, κύματα ύψους 2 έως 3 μέτρων αναμένονταν σε αυτά τα νησιά που βρίσκονται 1.500 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Παπεετέ, πρωτεύουσα της Γαλλικής Πολυνησίας στο νησί της Ταϊτής, στη μέση του Νότιου Ειρηνικού.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.