Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πώς συλλέγεται το ελαιόλαδο


Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και Εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο.
Ο καρπός της κορωνέικης ελιάς συλλέγεται παραδοσιακά (με ράβδισμα και κλάδεμα) και μέσα σε 24 ώρες βρίσκεται στο ελαιοτριβείο.1

Εκεί με απόλυτα φυσικό τρόπο, αποκλειστικά με μηχανικά μέσα και σε θερμοκρασία μικρότερη των 26 C εξάγεται εν ψυχρώ, ο φυσικός χυμός της ελιάς, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή το εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο.



Στην συνέχεια το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ή αγουρέλαιο αποθηκεύεται σε κατάλληλες δεξαμενές οι οποίες ψύχονται με υγρό άζωτο ώστε να διατηρείται σε άριστες συνθήκες.


http://diatrofikaiygeia.blogspot.com/2010/07/blog-post_4032.html

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.