Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Διακοπή διαδικασιών έργου: << Νέος Λιμένας Θήρας>>

                                     ΘΗΡΑ: 22/2/2011
                                                 ΠΡΟΣ
                                       κ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
          ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    
            ΘΕΜΑ: Διακοπή διαδικασιών έργου << Νέος Λιμένας Θήρας>>

Κ. Κόκκινε

Προ ημερών οι Θηραίοι πολίτες με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το έργο του Νέου εμπορικού Λιμένα Θήρας στη θέση Βλυχάδα ακυρώνεται διότι , δεν εγκρίνεται τάχα η περιβαλλοντική αδειοδότηση.
Η απογοήτευση μας είναι μεγάλη διότι η θέση είχε οριοθετηθεί από αρμόδια Υπηρεσία κατόπι επιστημονικής επιτόπιας έρευνας και είχε γίνει αποδεκτή από όλους τους φορείς του νησιού.
Η μελέτη του έργου είχε χρηματοδοτηθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ με 2.500.000 ευρώ και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε δεσμεύσει 20.0000.000 ευρώ από το πρόγραμμα <<ενίσχυσης  Προσπελασιμότητας >> του ΕΣΠΑ για την εκτέλεση του.
Οι Θηραίοι δεν πειθόμεθα ότι η ακύρωση του έργου οφείλεται σε λόγους περιβαλλοντικούς ,αλλά ότι τα κίνητρα είναι άλλα ,εξυπηρετούν και οικονομικά συμφέροντα.
 Η Θήρα προσφέρει πολλά στα κρατικά ταμεία και έχει απαίτηση να γίνονται έργα υποδομής.
 Κατόπιν αυτών,  η Δημοτική Οργάνωση της Ν.Δ Θήρας ζητά από τη Μείζονα Αντιπολίτευση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να  θέσει το ζήτημα αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο , να τονίσει την επιτακτική ανάγκη κατασκευής σύγχρονου και ασφαλούς από τα φυσικά φαινόμενα  λιμένα στη θέση Βλυχάδα Θήρας.
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ
 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.