Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θήρας

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα: 6:30 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θήρας στην αίθουσα ΝΟΜΙΚΟΥ του Δημοτικού Σχολείου Φηρών, με τα πιο κάτω  θέματα:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ #90,00# € ΣΤΟΝ κ. Luzi Romeldo.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ  (ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2011).

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ»(ΔΑΟΣ) , ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 4/2009 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΟΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (Ο.Ε.Υ.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ  ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΕΛΙΚΑΝ Α.Ε.» ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΘΗΡΑΣ.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΤΖΙΑΜΠΑΖΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΘΗΡΑΣ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ».

ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΑΝΩΛΑ-ΚΟΡΦΟΥ ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΑΣ».

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ .

 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΟΤΑ.

ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΑΣ .

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 2/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΥΑ  ΟΙΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ : « ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΥΑ ΟΙΑΣ, ΕΤΟΥΣ 2011».

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΥΑ  ΟΙΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ : « ΕΓΚΡΙΣΗ  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ, ΚΕΥΑ ΟΙΑΣ, ΕΤΟΥΣ 2011, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΤΗΜΟΡΙΑ ΤΟΥ 2010».

ΣΥΣΤΑΣΗ  ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ».

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ  ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΗΡΑΣ» (ΔΕΥΑ  ΘΗΡΑΣ) ΜΕ ΤΗΝ «ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΑΣ» (ΚΕΥΑ ΟΙΑΣ).

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΑΣ.

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ (ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΚΑΙ 19ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 234/2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ   ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΗΡΑ».

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 403/2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ : « ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ».

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ  ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΟΣΧΑΣ .

ΜΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙΟΥ.

ΜΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ  ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ) ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ.

ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.