Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα αναμετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στο Καμάρι της Σαντορίνης



Στην κοσμοπολίτικη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης εδώ και ένα μήνα υπολειτουργούν ή μάλλον, δεν λειτουργούν τα τηλεοπτικά κρατικά κανάλια της ΕΤ και ΝΕΤ.

Όσον αφορά το ΕΤ3, αυτό ουδέποτε λειτούργησε στην περιοχή μας, παρότι πληρώνουμε κανονικά τα τέλη της ΕΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Με αλλεπάλληλα λοιπόν τηλεφωνήματά μας προς την ΕΤ, κάθε φορά τους αναφέρουμε την υφιστάμενη βλάβη που κυριαρχεί στον τόπο μας, και αυτοί κάθε φορά «αιφνιδιάζονται» από την τυποποιημένη αναφορά μας. 

Μάλιστα μας έχουν γνωστοποιήσει, κατόπιν διαμαρτυρία μας ότι, θα πρέπει να τους γνωρίζουμε άμεσα για την βλάβη που υπάρχει στα υπηρεσιακά τηλέφωνα της
ΕΤ: 210 776 11 41   &   210 776 11 58  από τις 08:30 μέχρι και 22:00 καθημερινά. 

Αλλά το μόνο που απέμεινε είναι να ζημιωνόμαστε και με επιπλέον δαπάνες στα τηλεφωνικά μας τέλη και η  Κρατική τηλεόραση να συνεχίζει να είναι απούσα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι κάτοικοι της περιοχής να στερούνται των ανάλογων παροχών που ήδη πληρώνουν υποχρεωτικά και το μόνο που εισπράττουν είναι η διαχρονική περιφρόνηση της πολιτείας.

Ιδιαίτερο το πλήγμα αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο σε μεμονωμένα άτομα της τρίτης ηλικίας, όπου η μοναδική τους συντροφιά και παρέα ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους, είναι η φωνή που βγαίνει μέσα από αυτό το «χαζοκούτι»….

Το πρόβλημα όμως αυτό αντανακλά και σε άλλες ηλικίες της κοινωνίας μας και επιγραμματικά θα αναφερθώ στο χθεσινό ντέρμπι της 19ης 2ου του 2011, των αιωνίων αντιπάλων ποδοσφαίρου, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού,  το οποίο δυστυχώς δεν έτυχε να δούμε.

Παράλληλα όμως με αυτά, είναι και η μη λειτουργία των κρατικών ραδιοσταθμών σ΄ ολόκληρο το νησί  της Σαντορίνης, για αρκετά χρόνια.

Δεν ξέρω αν το νησί αυτό που προσφέρει τα μέγιστα στην πολιτεία αξίζει να εισπράττει τα ανύπαρκτα…, τόσο για τους κατοίκους του, όσο και για τους επισκέπτες του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τους αναφέρουμε ότι τα μόνα κανάλια που παίζουν στην περιοχή του Καμαρίου είναι:
 το mega, ANT (με συχνές διακοπές), ALFA και ALTER, κανένας άλλος τηλεοπτικός σταθμός, είτε τοπικός είτε πανελλαδικής εμβέλειας δεν λειτουργεί στην περιοχή μας.

Εάν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στην εποχή των τότε Κοινοτήτων του νησιού,  η Κοινότητα Καμαριού, είχε την περισσότερη τηλεοπτική κάλυψη στο νησί, και φθάσαμε σήμερα σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε  να βλέπομε τους λιγότερους τηλεοπτικούς σταθμούς και να έχουμε τα περισσότερα τηλεοπτικά πιάτα, έναντι του υπολοίπου νησιού, λες και δεν υπάρχουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην περιοχή μας όπως, άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι κλπ όπου δεν έχουν την δυνατότητα για τέτοια οικονομικά  άλματα.

Απαιτούμε και δεν επαιτούμε  από τους πλέον αρμόδιους της πολιτείας να επιλύσουν άμεσα και  οριστικά το πρόβλημα της αναμετάδοσης των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στην περιοχή μας και παράλληλα ζητούμε την συνδρομή από τους τοπικούς μας φορείς, έτσι ώστε  να αγκαλιάσουν το πρόβλημά μας και να συμβάλλουν ανάλογα στην επίλυση του διαχρονικού μας προβλήματος.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.