Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Οι Προφητείες του Βασίλη Λεβέντη (VIDEO) από το 1992 έχει πέσει σ όλα μέσα !

Οι Προφητείες του Βασίλη Λεβέντη (VIDEO) από το 1992 έχει πέσει σ όλα μέσα !
ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ; 
Στο βίντεο ξετυλίγεται το κουβάρι της φαύλης Μεταπολίτευσης που περνά μπροστά από τα μάτια μας σαν ταινία με τις «προφητείες» και τις προβλέψεις του Βασίλη Λεβέντη! 
Δείτε παρακάτω τις προφητείες του διορατικότερου πολιτικού της σύγχρονης Ελλάδας. 
Ξετυλίγουμε σε ένα 13λεπτο βίντεο το κουβάρι της φαύλης Μεταπολίτευσης που περνά μπροστά από τα μάτια μας σα ταινία με τις προφητείες και τις
προβλέψεις του Βασίλη Λεβέντη, του προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ...
Αφιερώνεται στον Ελληνικό Λαό!

Δείτε το βίντεο! 

 Πηγή: ksipnistere.blogspot.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.