Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Πώς να καθαρίσεις την σχάρα ή το γκριλ χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου.

Φοβερό Κόλπο!
Για εσάς που σας αρέσει αρκετά συχνά να ψήνετε η αν είσαστε επαγγελματίες του είδους. Χρησιμοποίησες πολύ την σχάρα η το γκριλ σου; Δες πως μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου.
Θα χρειαστείς: 
1. 3 φλιτζάνια αμμωνία
2. 3 φλιτζάνια λευκό ξύδι
3. Ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα
4. Μία πλαστική σακούλα σκουπιδιών.
Πώς να το κάνεις:
1. Ανάμειξε την αμμωνία με το λευκό ξύδι. Πρόσθεσε τη μαγειρική σόδα και ρίξε το μείγμα στη σακούλα σκουπιδιών προσεκτικά.
2. Βάλε μέσα τη σχάρα του γκριλ σου και σφράγισε την σακούλα καλά. Κούνα την καλά για να πάει το μείγμα παντού.
3. Άφησε τη σακούλα όπως είναι στον ήλιο για 24 ώρες και έπειτα βγάλε τη σχάρα από μέσα. Ξέπλυνέ τη σχάρα σου καλά και είναι και πάλι έτοιμη για χρήση.
 http://www.loutrakiblog.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.