Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Οι γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια κάνουν πιο έξυπνα παιδιά

Οι γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια κάνουν πιο έξυπνα παιδιάΤο λίπος στα οπίσθια είναι ζωτικής σημασίας για τη διανοητική ανάπτυξη Οι επιστήμονες βρήκαν ότι το λίπος στα οπίσθια είναι ζωτικής σημασίας για τη διανοητική ανάπτυξη των παιδιών που θα γεννήσουν. Ίσως αυτή η ανακάλυψη να εξηγεί τόσο το γιατί οι γυναίκες έχουν αναλογικά πολύ περισσότερο λίπος από ό,τι οι άνδρες όσο και το γιατί δυσκολεύονται να χάσουν λίπος από κάποιες συγκεκριμένες περιοχές όπως η περιφέρεια ή τα οπίσθιά τους, που λειτουργούν ως αποθήκες λίπους.
 Προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί το λίπος είναι απαραίτητο για να «ταΐσουν» τον εγκέφαλο των παιδιών τους μέσω του θηλασμού και να κάνουν τελικά πιο έξυπνα παιδιά. Ίσως γι’ αυτό – για εξελικτικούς λόγους δηλαδή - επειδή θα καταφέρουν να κάνουν πιο ευφυείς απογόνους, να είναι οι γυναίκες με καμπύλες - όπως η Τζένιφερ Λόπεζ ή η Κιμ Καρντάσιαν - και πιο θελκτικές για τους άνδρες.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, χρειάζεται αρκετό λίπος για τη δημιουργία του νευρικού συστήματος και οι αποθήκες στα σημεία αυτά του γυναικείου σώματος εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες που θηλάζουν χάνουν λίπος.
Πηγή: vita.gr
 http://www.newsbeast.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.