Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Η Ιθάκη μου! Γιάννης Καλογεράκης TEDx University of Piraeus 2014

 Γιάννης Καλογεράκης
Αναβιώνοντας το ταξίδι μας στο χωροχρόνο μέσα από τα βίντεο των ομιλιών. Έχει ταυτίσει το όνομά του με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού και έχει πραγματικά αγαπηθεί από την αγορά για το άμεσο ύφος  και τη μοναδική σκηνική του παρουσία. Ο Γιάννης Καλογεράκης, εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων ενώ έχει και μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία.
«Η Ιθάκη μου και τι μου είπε να σας πω» είναι ο τίτλος της ομιλίας του η οποία είναι έντονα προσανατολισμένη στο μέλλον. Στο μέλλον το οποίο δημιουργεί ο καθένας ξεχωριστά αφού όμως έχει αξιοποιηθεί το «σήμερα». Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ομιλίες του 2014 ΤΕDX University of Piraeus, συνειδητοποιούμε ότι στη ζωη λαμβάνεις όχι αυτό που θες αλλά αυτό που όντως χρειάζεσαι.
Τι κρατάμε: Στη ζωή επιβιώνει ο πιο ευπροσάρμοστος στις αλλαγές.
 Ακούστε την διάλεξη μέχρι τέλος!
http://epixeirein.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.