Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Στην κυκλοφορία το φάρμακο που ''διαλύει'' το διπλοσάγονο

Ένα φάρμακο που μειώνει το λίπος στο σαγόνι επινόησαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ...
Η Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) αναμένεται να διεξάγει τις σχετικές συζητήσεις τον Μάρτιο και, αν η απόφασή της είναι θετική,
το φάρμακο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ έως το καλοκαίρι.
Το φάρμακο για το «διπλοσάγονο» χορηγείται με ένεση και περιέχει μία συνθετική ουσία που διασπά τα λιποκύτταρα. Προς το παρόν αποκαλείται ΑΤΧ-101, ενώ έχει δοκιμαστεί με ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε περισσότερους από 1.600 ανθρώπους.
Εάν εγκριθεί, θα είναι το πρώτο φάρμακο για λιποδιάλυση, καθώς το μπότοξ και τα άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για αισθητικούς λόγους γεμίζουν τις ρυτίδες και λειαίνουν το δέρμα, αλλά δεν λιώνουν το λίπος.
Η δραστική ουσία του ΑΤΧ-101 είναι η χημική μορφή μιας φυσικής ουσίας του σώματος, που λέγεται δεοξυχολικό οξύ και διασπά το διαιτητικό λίπος.
http://ksipnistere.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.