Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Γ. Τσιρώνης : "Το κυνήγι είναι κάτι που πλέον είναι εκ του περιττου...."

Κάπως έτσι βλέπει την κυνηγετική δραστηριότητα ο νέος Υπουργός του Υπουργείου Περιβάλλοντος
Να διασκεδάσει τις ανησυχίες των κυνηγών επιχείρησε, μέσω του Αlpha 989, ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης
«Άλλο πράγμα η προσωπική γνώμη του Τσιρώνη για το κυνήγι και άλλο το κυβερνητικό έργο που θα το αντιμετωπίσει σαν πραγματικότητα», είπε. Τόνισε ότι «προέχει η αντιμετώπιση της λαθροθηρίας και της καταστροφής των βιότοπων. Το κυνήγι αυτή τη στιγμή απειλεί τα θηράματα άρα οι ίδιοι οι κυνηγοί θα έπρεπε να το σκέφτονται». 
«Με παιδεία κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα
καταλάβουν ότι το κυνήγι μπορεί να ταίριαζε στους προγόνους μας αλλά είναι κάτι που πλέον είναι εκ του περιττού», πρόσθεσε.


Τάχθηκε υπέρ της αυτο-παραγωγής αιολικής ενέργειας από τις τοπικές κοινωνίες τονίζοντας ότι «μια επιχείρηση συνεταιριστική δημοτική που θα παράγει το ρεύμα για τις ανάγκες ενός νησιού είναι κάτι πολύ σωστό και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Θα τα κάνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι και θα τα ελέγχουν οι ίδιοι. Θα κινηθούμε στην κατεύθυνση της αυτό-παραγωγής».


«Οι οικολόγοι πράσινοι θέλαμε να βοηθήσουμε, δεν υπήρχε κάποια συζήτηση για υπουργοποίηση κάποιου στελέχους μας. Η πολιτική οικολογία έχει αποδείξει χρόνια ότι έχει κυβερνητικά εργαλεία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την οικονομία της χώρας. Η κυβέρνηση είναι μια ομάδα, κινούνται όλοι μαζί. Οι οικολόγοι δεν πολεμάμε με νόμους αλλά με την πειθώ», κατέληξε λέγοντας ο κ. Τσιρώνης.


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.