Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Τα πλοία πεθαίνουν στα λιμάνια.....

  Γράφει ο Μάρκος Ζώρζος
Φίλοι μου,
Έφτασε ο χειμώνας και όποιος διαμαρτυρηθεί ότι δεν έχουμε ησυχία στο νησί μας εμείς οι Σαντορινιοί, είναι ψεύτης. Έχουμε και παραέχουμε ησυχία απ αυτά τα πλοία που μας έχουν πάρει τα αυτιά όταν μπαίνουν «στο λιμάνι». Ευτυχώς που σταμάτησαν τα εκατοντάδες ημερήσια δρομολόγια που είχαν το καλοκαίρι από Ιταλία, Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και φυσικά από το μεγάλο μας λιμάνι τον Πειραιά.

Έτσι πρέπει να είναι ένας κοσμοπολίτικος και διεθνείς τουριστικός προορισμός να έχει …. «κάποια πλοία» όταν είναι η σαιζόν που θα έχουν σίγουρο και ΜΕΓΑΛΟ κέρδος όσοι τα διαχειρίζονται, και τον υπόλοιπο χρόνο φροντίζουν για την υγεία μας. 
Λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν υπάρχει από κανέναν;
Κανείς δεν έχει λίγη τσίπα πάνω του;
Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί τον απλό Σαντορινιό που για να φύγει από το νησί πρέπει να κάνει οπωσδήποτε μια τουλάχιστον διανυκτέρευση όπου και να θέλει να πάει?

ΜΑΡΚΟΣΖΩΡΖΟΣΤόσο δύσκολα είναι να ζητήσουμε να υπάρχει και ένα πλοίο επιστροφής από Πειραιά βράδυ και αναχώρηση το πρωί από την Σαντορίνη (χωρίς να πρέπει να κάνει κρουαζιέρα στις Κυκλάδες)?
Δεν πρέπει να υπάρχει και μια επικοινωνία με τα υπόλοιπα νησιά και «νησάκια» μας;
Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να πάθει ζημιά μια επιχείρηση, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις εργαζόμενους, αλλά εδώ δεν είναι μόνον επιχείρηση είναι και θέμα εξυπηρέτησης.
Νομίζω ότι τα περιττά σχόλια δεν χρειάζονται.
με εκτίμηση
Μάρκος Ζώρζος 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.