Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Να τρέξουμε για να προκάνουμε!

ΜΑΡΚΟΣΖΩΡΖΟΣ Γράφει ο Μάρκος Ζώρζος
Φίλοι μου,
Ο χειμώνας σε λίγες μέρες θα μας επισκεφτεί και βέβαια είναι η φυσική εξέλιξη των εποχών, όμως καμιά εποχή δεν έχει περισσότερες από 91-92 ημέρες. Αν αφαιρέσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς, Σαββατοκύριακα, ημέρες που θα βρέχει ή θα έχει κακό καιρό τελικά οι εργάσιμες ημέρες του χειμώνα δεν θα είναι περισσότερες από 60.

Σαν δημότης αυτού του τόπου διερωτώμαι, άραγε θα προφθάσουν οι υπηρεσίες του Δήμου μας σ αυτό το χρονικό διάστημα να έχουν τελειώσει τις προγραμματισμένες εργασίες που έχουν.
Παρακολουθώντας τα γεγονότα βλέπω να μην έχουν γίνει και πολλά πράγματα. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος ή όπως είναι φυσικό να μην είναι η σειρά προτεραιότητας αυτή που εγώ έχω σαν σκέψη.
Όμως δεν θα έπρεπε να έχει γίνει κάτι με τα επικίνδυνα δένδρα όπου με ένα πρώτο αεράκι θα έχουμε πρόβλημα, όπως έγινε πριν 10 μέρες στο Καμάρι που έσπασε δένδρο και έπεσε σε στάση λεωφορείου που ευτυχώς δεν είχε κόσμο.
Δεν θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει για να μην πω να έχει τελειώσει ένα πρόγραμμα για την κατασκευή τουλάχιστον αναγκαίων αλλά και επικίνδυνων στάσεων λεωφορείων προκειμένου να προστατευτούν τα παιδιά μας. Τα παιδιά παγώνουν και βρέχονται περιμένοντας τα λεωφορεία σχεδόν στη μέση του δρόμου.
Τα όμβρια ήδη δημιουργούν ζημιές στους δρόμους και έως χθες η συζήτηση ήταν να αποφασίσουμε να καθαριστούν τα γεφυράκια, πότε θα γίνει αυτό.
Οι παιδικές χαρές είναι ακόμα στο ίδιο κακό χάλι, δεν θα έπρεπε έστω και μια να είναι σωστή και να μπορούν τα παιδιά της γειτονιάς να παίξουν εκεί.
Τα αδέσποτα αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά δημιουργώντας συνεχώς ζημιές σε οικόσιτα προς το παρόν ζώα (σε λίγο θα έρθει και οι σειρά μας).
Φυσικά καμιά πρόβλεψη για δενδροφύτευση δενδροστοιχιών, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, άκουσα (θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο) ότι η δενδροστοιχία με της ελιές στην ευθεία Φηρών Πύργου θα εκριζωθεί .
Εύχομαι από καρδιάς οι Υπεύθυνοι του Δήμου μας να προφθάσουν να ολοκληρώσουν όλα αυτά που έχουν προγραμματίσει γιατί ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και είναι κρίμα όλοι εμείς να πληρώνουμε (απλοί δημότες και επιχειρηματίες του νησιού μας) σε μια τόσο δύσκολη εποχή και να μην γίνεται τίποτα παραπάνω από συζητήσεις.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο τα πρώτα κρουαζιερόπλοια ξεκινούν τον Μάρτιο και είναι πολύ άσχημο γνωρίζοντας ότι οι επισκέπτες μας θα είναι εδώ εμείς να κάνουμε έργα που θα έπρεπε να έχουν τελειώσει πριν έρθουν.
με εκτίμηση
Μάρκος Ζώρζος 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.