Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Νέα επιτυχία της Ένωσης Θηραϊκών Προϊόντων για την αύξηση των επιδοτήσεων στις παραδοσιακές καλλιέργιες της Σαντορίνης


·       ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΗΡΑΪΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

·       ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ-ΘΗΡΑΣΙΑΣ

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΗΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, οι τεκμηριωμένες  Μελέτες  – Προτάσεις  της ΕΝΩΣΗΣ και οι  καίριες παρεμβάσεις της κατά την διάρκεια της λήψης των σχετικών αποφάσεων για την Αναθεώρηση του Προγράμματος για τα Μικρά Νησιά του Αιγαίου (ΚΑΝ 1914/06), είχαν σαν αποτέλεσμα τον υπερδιπλασιασμό της στρεμματικής ενίσχυσης για τα Σαντορινιά προϊόντα, τόσο για την Φάβα, όσο και για το Τοματάκι.


Συγκεκριμένα η συνολική ετήσια επιδότηση αυξάνεται,  από εφέτος, για μεν την Φάβα από 35.250 € στα 67.238 €, για δε το Τοματάκι από 11.773 € στα 25.000 €.

Παράλληλα αυξάνεται η ετήσια επιδότηση για τον Θηραϊκό αμπελώνα από 62,5 € στα 70 €.  
Επίσης στην υπάρχουσα στρεμματική ενίσχυση των αμπελώνων εντάχθηκαν για πρώτη φορά  και οι ερυθρές ποικιλίες, (Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Βουδόματο κλπ)   με αποτέλεσμα να επιδοτείται πλέον το σύνολο του αμπελώνα των νησιών μας.

assyrtiko Kickin assyrtiko in Santorini
Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η προσπάθεια και ο αγώνας της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΗΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, να ενισχύσει το εισόδημα του Σαντορινιού αγρότη και να τον κρατήσει νοικοκύρη στο αμπέλι και στο χωράφι του.


                                      
 ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
                                  ΘΗΡΑΪΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.