Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη: Μαρία Ευλαβή, Γιωργής Σηφάκης, δύο πλανόδιοι μουσικοί που «έριξαν» το facebook (βίντεο)

maria eulavh 17-2-2016Η Μαρία Ευλαβή και ο Γιώργος Σηφάκης, πριν λίγες ημέρες στον  πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, μάγεψαν τους περαστικούς με το τραγούδι τους και την υπέροχη μουσική τους. Εκείνη είναι φοιτήτρια της Ιατρικής και εκείνος είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου.  Οι δυο τους είναι μέλη του συγκροτήματος...
«Από πριν και από μετά» και ερμήνευσαν εκπληκτικά στη μέση του δρόμου ένα παραδοσιακό τραγούδι, το «Μενεξέδες και ζουμπούλια».
Ένας περαστικός, τους βιντεοσκόπησε με το κινητό του και
ανάρτησε στο Διαδίκτυο το βίντεο το οποίο έχει σχεδόν 600.000 προβολές στο facebook, ενώ έχει πάνω από 13.000 κοινοποιήσεις. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικης δικτύωσης, εκθειάζουν την αγγελική φωνή της Μαρίας. Μάλιστα κάποιοι της κάνουν και πρόταση γάμου!  Άλλοι, κυρίως από το εξωτερικό, ρωτούν αν έχουν "ανεβεί" βίντεο με τους δύο μουσικούς στο youtube.
Πράγματι υπάρχουν αρκετά βίντεο, καθώς η Μαρία έχει τραγουδήσει κι άλλα τραγούδια του Γιωργή τα οποία υπάρχουν στο κανάλι του στο youtube.


Δείτε βίντεο και εδώ
 http://directnews.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.