Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικη Σχολική Γιορτή Δημοτικού Σχολείου Καμαριού Σαντορίνης 11.3.2016

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 και στις 11:30΄ το πρωί έγινε η αποκριάτικη σχολική εορτή του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Γωνιάς της Σαντορίνης ή όπως το γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με την πιο συνηθισμένη του επωνυμία: Δημοτικό Σχολείο Καμαριού.
Έγινε μια πολύ καλή προβολή από τους μαθητές της Πέμπτης Τάξης του Δημοτικού αλλά και τους εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος, κ. Πετρούλα και κ. Κατερίνα, αναδεικνύοντας παραδοσιακά χορευτικά σχήματα και τραγούδια, αλλά
και όμορφες, καθώς και ευχάριστες χιουμοριστικές σκηνές που αξίζει να τις παρακολουθήσετε από το πιο κάτω βίντεο του αποκριάτικου εορτασμού.
Πραγματικά οι εντυπώσεις από την παράσταση αυτή ήταν ευχάριστες, παράλληλα δε, επικροτούμε την όλη προσπάθεια των συμμετεχόντων, για την άψογη προβολή του αποκριάτικου εορτασμού. 
Ο Σύλλογος γονέων είχε προβεί στις καθιερωμένες του ενέργειες, ετοιμάζοντας ένα μικρό μεζεδάκι στα παιδιά του σχολείου, όπου  στο τέλος του εορτασμού, μοιράσθηκαν σουβλάκια στην μαθητική κοινότητα του συγκροτήματος.
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες από την παράσταση των παιδιών, μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδας μας

                                       Καλή Σαρακοστή!
Δείτε το βίντεο!!!
 Κλικ εδώ, για περισσότερη θεματολογία του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Γωνιάς ή Καμαριού στο Καμάρι της Σαντορίνης


Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

  
Κλικ εδώ. Γεώργιος Καραμολέγκος! Ένας αξέχαστος Δάσκαλος!
Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, μπορεί κάποιοι να έφυγαν…., μας σ΄ όσους τον γνώρισαν, έχουν πολλά πουν για τον αείμνηστο και μεγάλο Δάσκαλο του Καμαριού της Σαντορίνης, Γεώργιο Καραμολέγκο.
 Τι θα μπορούσε να πρωτοθυμηθεί κανείς γι΄ αυτόν, την γλυκιά αυστηρότητά του, την ανεξέλεγκτη αγάπη του, την οργανωμένη μεθοδικότητά του, την καθημερινή απλότητά του, δηλαδή.......................


  
Κλικ εδώ. Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς 2015 - 2016 Δημοτικού Σχολείου Καμαριού.
Σήμερα στις 11.9.2015 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς 2015 - 2016 στο Δημοτικό Σχολείο της Επισκοπής Γωνιάς ή Καμαριού  της Σαντορίνης αλλά και ολόκληρου του νησιού.
Μετέπειτα..............................

  

Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικού Σχολείου Καμαριού στις 11.6.2015 & 7:00 το απόγευμα..........Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή Γιορτή Δημοτικού Σχολείου Καμαριού Σαντορίνης 11.6.2014
 
Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή Γιορτή Δημοτικού Σχολείου Καμαριού 13.6.2013
   Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή σχολική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Καμαριού 12 Ιουνίου 2012 
 Κλικ εδώ, για περισσότερη θεματολογία του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Γωνιάς ή Καμαριού στο Καμάρι της Σαντορίνης

Κάνοντας κλικ στην πιο κάτω θεματολογία μπορείτε να δείτε ανάλογες αναρτήσεις μας
Χορευτικά Σαντορίνης
Πανηγύρια της Σαντορίνης
Παλαίμαχοι  Σαντορίνης
Παλιές Αναμνήσεις
Παλιές φωτογραφίες Σαντορίνης
Θαλασσοταραχή - Σοροκάδα Καμαριού 
Αγροτικά Σαντορίνης
Αγροτικά Θήρας
Σαντορινιά Παράδοση
Σαντορινιά Προϊόντα
Λουκάνικα Σαντορίνης
Προϊόντα Σαντορίνης
Σαντορινιά Κουζίνα
Γλυκά Σαντορίνης
Γλέντια
 

Κουζίνα Σαντορίνης

Ήθη και Έθιμα της Σαντορίνης

Παραδοσιακά Επαγγέλματα

Κάναβες

Φτεουριά


Αντώνης Αρβανίτης Παραδοσιακός Βιολιστής


Κατοικίδια Ζώα


Βραχονησίδες

Σαντορίνη  
Σαντορινιά Κουζίνα  
Σαντορινιά Παράδοση  
Ψάρια
Παραδοσιακά Προϊόντα Σαντορίνης  
Προϊόντα της Σαντορίνης  
Σαντορινιά Προϊόντα 

Για περισσότερη θεματολογία κλικ στο δεύτερο εικονίδιο με τίτλο ετικέτες, που βρίσκεται στη δεξιά και ενδιάμεση πλευρά της οθόνης, τα οποία εμφανίζονται όταν περάσει ο κέρσορας του ποντικιού, πάνω από το μαύρο περίγραμμα.


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.