Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Πράξη Ανθρωπιάς στον Πάσχοντα Συνάθρωπό μας!!! Ας μη μείνουμε στα λόγια! Κάνε Ένα Παιδί Να Γελάσει...Δημιουργικά!!!

Εδώ και αρκετά υπάρχει μια ωραία και δραστική ομάδα από χιλιάδες εθελοντές στο facebook με την επωνυμία  "Ας μη μείνουμε στα λόγια", η οποία σκορπίζει χαρά και ελπίδα σε παιδιά που νοσηλεύονται στις διάφορες ογκολογικές κλινικές της χώρα μας διανέμοντας διάφορα συμβολικά δωράκια, που τόσο ανάγκη τα έχουν. 
Οι δράσεις αυτές επαναλαμβάνονται γύρω στις 4 με 5 φορές τον χρόνο.
Είναι μια αξιέπαινη πράξη από την ομάδα αυτή, που
στόχο έχει να σκορπίζει την αγάπη και την χαρά στις παιδικές και αθώες ψυχές, που την έχουν ιδιαίτερα ανάγκη!!!
Πραγματικά, με την δράση αυτή των συνανθρώπων μας, κορυφώνεται η ανθρωπιστική πράξη, αλλά και η αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Κατά την τρέχουσα αυτή περίοδο, συγκεντρώνονται διάφορα υλικά για τις επερχόμενες πασχαλινές κατασκευές, για τα παιδιά αυτά, προκειμένου με την σειρά τους να δημιουργήσουν τις δικές τους εορταστικές κατασκευές!
Όποιος ενδιαφέρεται να συμβάλει ανάλογα σ΄αυτό το  εποικοδομητικό έργο που γίνεται, μπορεί να απευθύνονται προς τις ομάδες αυτές.  
Όσοι πάλι ενδιαφέρονται από την περιοχή της Σαντορίνης, υπάρχει η δυνατότητα να απευθύνονται στην τοπική μας εκπρόσωπο κ. Γεωργία Νίκου, και στο τηλέφωνο 2286032460 η οποία θα μεριμνήσει, τόσο για την παραλαβή των υλικών αυτών, όσο και την αποστολή των, στους τελικούς δέκτες που προορίζονται.
Για μια φορά επικροτούμε το ανιδιοτελή έργο αυτής της εθελοντικής ομάδας και την προβολή του κοινωνικού προσώπου, προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους, στους ίδιους και αμείωτους ρυθμούς που έχουν οραματισθεί!
Καλή δύναμη & κουράγιο στο δύσκολο αυτό έργο!!!!!!!!!!
 Ανάλογες δράσεις είχαν γίνει στην περιοχή της Σαντορίνης κατά την περίοδο 2014 καθώς επίσης και το 2015
 Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας


 

Κλικ εδώ. Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης και μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....Κάνε ένα παιδί να ξαναγελάσει...διαβάζοντας!!!!! 27 Μαΐου 2015


 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης με μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....κάνε ένα παιδί να γελάσει ....ζωγραφίζοντας!!!!! 24 Οκτωβρίου 2014

 

 

 

 

 Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.