Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

3 εύκολα ροφήματα για να αποτοξινώσετε το συκώτι σας και να χάσετε το περιττό λίπος!!

3 εύκολα ροφήματα για να αποτοξινώσετε το συκώτι σας και να χάσετε το περιττό λίπος!!
Τα συντηρητικά στα τρόφιμα, τα φάρμακα, το στρες και οι τοξίνες αποτελούν τους κύριους παράγοντες που βλάπτουν το συκώτι σας. 
Θα πρέπει να αποτοξινώνεστε κατά διαστήματα ώστε να είστε υγιής. 
Η αποτοξίνωση είναι επίσης σημαντική για την ανάκτηση και ανάπλαση του συκωτιού. 
Για την ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού σας, όπως και τη δημιουργία μιας αντιγηραντικής ασπίδας!
 Όταν το συκώτι σας έχει υποστεί βλάβη, η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού σας επηρεάζεται και το ανοσοποιητικό σας σύστημα πέφτει.
Παρακάτω θα δείτε κάποια ροφήματα που βοηθούν στην αποτελεσματική αποτοξίνωση του..
1. Το πολύχρωμο ρόφημα!

1 κόκκινη πιπεριά
3 καρότα
1 αγγούρι
1/2 λεμόνι
1 μήλοΑλέστε τα παραπάνω συστατικά μαζί και πιείτε το ρόφημα ως έχει..Το μείγμα είναι πλούσιο σε βιταμίνες C & A καθώς και φυτικές ίνες που βοηθούν στην αποτοξίνωση.Πιείτε 1-2 ποτήρια την ημέρα. Το μείγμα αυτό θα βοηθήσει πολύ και το δέρμα σας..
2. Μείγμα με πράσινο τσάι..

1/2 λεμόνι σε χυμό
1 μπανάνα
1/2 κούπα κρύο πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι έχει μια ουσία που αποκαλείτε EGCG η οποία όταν συνδυάζετε με χυμό λεμονιού επισπεύδει τη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού σας!

3. Ρόφημα για ''χρυσό συκώτι''

1 μικρό κομμάτι Τζίντζερ
μισή κούπα νερό
1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμάς
1/2  λεμόνι σε χυμό

Αναμίξετε τα συστατικά σε μορφή χυμού και πιείτε το μείγμα..

Οι παραπάνω συνταγές βοηθούν επίσης πολύ σημαντικά στον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του οργανισμού  και των σπλάχνων. Καθώς βοηθά και στη διάλυση των χολόλιθων..Είναι καλό να πίνετε τα παραπάνω ροφήματα τακτικά έτσι ώστε να διασφαλίσετε την υγεία του συκωτιού σας καθώς και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας και όλου του οργανισμού!
Η υγεία σας είναι στα χέρια σας!
healingeffect.gr
 http://fifo.blogy.gr
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.