Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Εκανε στον εαυτό του ένεση με το βακτήριο της «αιώνιας ζωής»..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ….

Αν ένα βακτήριο 3,5 αιώνων εξασφάλιζε τη νιότη και την υγεία σε κάποιον, θα έκανε ένεση με
αυτό στον εαυτό του; Ο Ανατόλι Μπρουτσκόφ δεν αναρωτιέται πια. Το έκανε!!! Ο Ρώσος επιστήμονας του πανεπιστημίου της Μόσχας αποφάσισε να γίνει πειραματόζωο, αναζητώντας το κλειδί για την αιώνια ζωή. Έτσι, αποφάσισε να δοκιμάσει το βακτήριο που
ενδεχομένως να κρύβει το μυστικό της μακροζωίας.
Το βακτήριο, με το όνομα βάκιλος F, έχει παραμείνει ζωντανό σε μόνιμα παγωμένο υπέδαφος για εκατομμύρια χρόνια. Οι επιστήμονες το δοκίμασαν σε ποντίκια και ανθρώπινα κύτταρα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Μπρουτσκόφ, ο οποίος αποφάσισε να το εισάγει με ένεση στον οργανισμό του.
«Αρχισα να δουλεύω περισσότερο, δεν έχω αρρωστήσει με γρίπη τα τελευταία δύο χρόνια», είπε για τις συνέπειες αυτής της απόφασής του, μιλώντας στην εφημερίδα The Siberian Times. «Μετά από επιτυχη πειράματα σε ποντίκια και μύγες, σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάσω την αδρανοποιημένη βακτηριακή καλλιέργεια», πρόσθεσε. Οπως εξήγησε, δεν φοβήθηκε ότι κινδύνευε, καθώς ίχνη του βακτηρίου υπάρχουν στο νερό της περιοχής του Γιακούτ, οι κάτοικοι του οποίου- όπως είπε- φαίνεται να ζουν περισσότερο σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους.
Αν και δεν πρόκειται για κανονικό επιστημονικό πείραμα, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος, ο Μπρουτσκόφ δηλώνει ότι κατά τα φαινόμενα το βακτήριο είχε θετική επίδραση σε εκείνον. «Ισως να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ειδική ιατρική έρευνα για να τις εντοπίσουμε. Βέβαια τέτοια πειράματα πρέπει να είναι κλινικά, με ειδικό εξοπλισμό και στατιστικά. Μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα για όλες τις συνέπειες», δήλωσε.Ακόμη δεν έχει διαπιστώσει πάντως ούτε ο ίδιος πώς λειτουργεί το βακτήριο και με ποιο τρόπο εμποδίζει τη γήρανση. Το ίδιο βακτήριο ενδέχεται να κρατά το κλειδί και της γονιμότητας, καθώς επιτρέπει σε γηραιότερα θηλυκά ποντίκια να αναπαράγουν ακόμη και μετά όταν πλέον δεν είναι ικανά να κάνουν κάτι τέτοιο.
 http://www.alert51.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.