Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μια βόλτα στην Έξω Γωνιά της Σαντορίνης!

Πραγματικά αξίζει να κάνει κάποιος μια βόλτα στους παραδοσιακούς οικισμούς της Σαντορίνης και να θαυμάσει την αρχιτεκτονική πινελιά  του νησιού.
Ένας από τους οικισμούς αυτούς είναι και το αμφιθεατρικό χωριό της Έξω Γωνιάς με τις πανέμορφες εικόνες, όπου μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα μας.
 Στη περίοπτη θέση του χωριού δεσπόζει ο ενοριακός και πανέμορφος ιερός ναός του Αγίου Χαραλάμπου, λίγο πιο κάτω ο ναός του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμωνα, του Αγίου Βλασίου, του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου,
του Αγίου Γεωργίου (εκεί γίνεται και ο εορτασμός των Αγίων 7 παίδων), του Προφήτη Ηλία, του Αγίου Αντίπα, στο Γηροκομείο (του Αγίου Ευθυμίου, της Αγίας Θεοδοσίας) Αγίου Παντελεήμωνα, της Αγίας Σοφίας, του Χριστού, του Αγίου Στεφάνου, του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, αλλά και πολλών άλλων γραφικών εκκλησιών της περιοχής!

Δείτε το βίντεο

 

Κλικ εδώ για να δείτε: τον Παραδοσιακό οικισμό του Παλιού Χωριού

 

 

 

Κλικ εδώ για να δείτε  "το Παλιό Χωριό" της Σαντορίνης

Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.