Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

«Αόρατη» η τηλεόραση του μέλλοντος!

perierga.gr - "Αόρατη" η τηλεόραση του μέλλοντος!Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί πώς θα είναι οι οικιακές συσκευές του μέλλοντος και πώς θα μπορούσαν -παρά τη σχεδιαστική τους «ανυπαρξία»- να εξακολουθούν να είναι λειτουργικές; Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για μια τέτοια «αόρατη» συσκευή -για την ακρίβεια για μια τηλεόραση που έρχεται από το μέλλον- ανήκει στον Μάικλ Φρίμπε και στην εταιρεία Loewe.
Η Invisio, όπως ονομάζεται, διαθέτει υπέρλεπτη διάφανη οθόνη τεχνολογίας TOLED – η οποία υπάρχει ήδη αλλά για την ώρα
δεν έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός δέκτη τέτοιου μεγέθους.
perierga.gr - "Αόρατη" η τηλεόραση του μέλλοντος!
Σύμφωνα με το επαναστατικό concept, που ξεχώρισε στο διαγωνισμό σχεδίου iF 2011 (iF Concept Design Competition) η τεχνολογία της οθόνης επιτρέπει στη συσκευή να γίνεται «αόρατη» κατά την απενεργοποίησή της, προσφέροντας ένα διακριτικό αισθητικά αποτέλεσμα στον χώρο.


perierga.gr - "Αόρατη" η τηλεόραση του μέλλοντος!
«Ως η πρώτη τηλεόραση του είδους, η Loewe Invisio παρουσιάζει την τεχνολογική καινοτομία μέσα από τον συνδυασμό της συμβατικής τεχνολογίας LCD και της νέας τεχνολογίας TOLED. Κάτι τέτοιο μας επιτρέπει τη δημιουργία μιας οθόνης που προσφέρει πραγματική εικόνα με πλούσια χρώματα και δυνατή αντίθεση. Οταν μάλιστα η τηλεόραση λειτουργεί δεν θα μπορούμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από την οθόνη», εξηγεί ο ίδιος ο σχεδιαστής.

perierga.gr - "Αόρατη" η τηλεόραση του μέλλοντος!
http://ksipnistere.blogspot.com

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.