Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μια βόλτα στο Παλιό Χωριό της Σαντορίνης, την Επισκοπή Γωνιά!

Αξίζει μια μικρή βόλτα στο Παλιό Χωριό της Σαντορίνης, την Μέσα Γωνιά ή στην Επισκοπή Γωνιά σύμφωνα με την επίσημη ονομασία του και να θαυμάσει μέσα από τα ερείπια του σεισμού της 9ης Ιουλίου 1956, την θαυμάσια παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, που εντυπωσιάζει το κάθε επισκέπτη.
Κατά την θερινή περίοδο και σε καθημερινή βάση οι επισκέπτες του νησιού μας, αποτυπώνουν τις εικόνες αυτές ως ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ρυθμό της περιοχής.
Πέρα από αυτά, αξίζει να δούμε τις πιο κάτω εικόνες που
συλλέξαμε στο αρχείο της ιστοσελίδας μας.


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.