Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Το μεγαλύτερο μουστάκι στον κόσμο!

Ονομάζεται Ραμ Σινγκ Τσοχάν και είναι ένας από τους τελευταίους που είδαν το όνομά του να φιγουράρει στο θρυλικό βιβλίο των Βραβείων Γκίνες. 
Ο λόγος; 
Μα διαθέτει το μεγαλύτερο μουστάκι στον κόσμο. 
Το μήκος του φτάνει τα 4,29 μέτρα και το μεγαλώνει από τότε την εφηβεία του. 

Δεν το έχει κόψει ποτέ στη ζωή του και απλά το τριμάρει για να το περιποιείται. 
Το μουστάκι του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να το τυλίξει γύρω από το σώμα του, ενώ πολλές φορές το «ντύνει» με μεταξωτές μαντήλες ασορτί με τα ρούχα του. 
 Μάλιστα ο Τσοχάν δε διστάζει να δώσει και συμβουλές σε όσους θέλουν να τον μιμηθούν. Όπως λέει λοιπόν αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, αφού χρειάζονται 35 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει το μουστάκι το συγκεκριμένο μήκος. 
Η φροντίδα του είναι πολύ απαιτητική αφού θα πρέπει να το λούζουν, να το χτενίζουν, να το στρίβουν και να το ενυδατώνουν! 
Φυσικά το μουστάκι θα πρέπει να αρέσει και στο έτερον ήμισυ, ενώ για κανένα λόγο δε θα πρέπει να παρασυρθείτε από τις επιταγές της μόδας και να το κόψετε. 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.